Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hónapban nem jött meg, mit...

A hónapban nem jött meg, mit csnáljak?

Figyelt kérdés
Szóval, július 25.-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Gondolom el kellene mennem orvoshoz, de Németországban vagyok, mert 1 hónapot itt dolgozom..itt menjek el orvoshoz, vagy várjak míg hazaérek? Amúgy lehet, hogy a sok idegeskedéstől nem jött meg? Elég sokat stresszeltem az út miatt...16/L és 4 éve menstruálok.

2012. aug. 5. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mikor jössz haza? Szerintem már most kérj időpontot a dokitól,hogy ha hazajössz az lehessen az első dolgod.
2012. aug. 5. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha megtudnád oldani, hogy minél előbb orvoshoz menj.
2012. aug. 5. 15:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Szeptember 1.-jén jövök haza...
2012. aug. 5. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy élsz-e nemi életet...
2012. aug. 5. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem élek nemi életet, szűz vagyok még.
2012. aug. 5. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
sajna ilyen korban eleg gyakori a ciszta! megeshet, h neked is az van. nekem honapokat kesett es cisztam volt...
2012. aug. 5. 20:59
 7/10 A kérdező kommentje:
És milyen vizsgálatok vannak, amikre fel kell készülnöm (ha pl cisztát keresnek)? Meg nekem eddig rendszeresen megjött, de ilyen 5-6 hetente. Ez is baj?
2012. aug. 6. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Szóval akkor rendszertelen a menstruáció is? nekem 16éves koromig percre pontosan jött meg (mindig amikorra vártam) ám később rendszertelen volt. Cisztám lett, de én terhességre gyanakodtam. Még várj 2 napot és ha addig sem jön meg, akkor azonnal menj dokihoz. de ezt a két napot töltsd relaxálva. Sajnos ez nem játék. Lehet, hogy csak vaklárma, vagy sima gyulladás, amit kúpokkal lehet kezelni.
2012. aug. 6. 16:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet azon erteni hogy rendszeres volt? Leirtam, hogy rendszeres volt. Az 5-6 hettel azt akartam ereztetni, hogy nagy volt az idokoz ket menstruacio kozt. Nem tudok relaxalni, dolgozom, allandoan uton vagyok. Es itt Nemetorszagban hogy megyek el egy orvoshoz?
2012. aug. 6. 21:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma megjott. Es bocsi ha az elobbi komi "hangveteleert" , stresszelek emiatt..de szerintem ettol függetlenul elmegyek majd orvoshoz osazel..
2012. aug. 7. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!