Van még valaki aki ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval, ha megjön akkor sokkal nyugodtam, higgadtabb vagyok mintha nincs meg. Van még valaki aki ilyet tapasztal magán?2012. aug. 4. 17:37
3/5 anonim válasza:
Örülj neki! Ezért marhaság azt mondani a még nem menstruáló lányoknak, hogy ez a világ legszörnyűbb dolga, és addig örüljön míg nem menstruál. Mint a Te példád is igazolja, nem mindenkit visel meg a menstruáció. Mindenkinek másképp reagál a szervezete bizonyos dolgokra! Remélem mindig ilyen könnyen fogod viselni a menstruációt! :)
4/5 A kérdező kommentje:
:)
2012. aug. 5. 19:26
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és mindig pontos a mensim. Viszont ha késik, akkor bosszankodom. Nem tudom, hogy másoknak milyen, de a többiek mindig panaszkonak, ha megvan nekik, én meg sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!