Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van még valaki aki ilyen?

Van még valaki aki ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval, ha megjön akkor sokkal nyugodtam, higgadtabb vagyok mintha nincs meg. Van még valaki aki ilyet tapasztal magán?

2012. aug. 4. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
én pont fordítva :s
2012. aug. 4. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Detto! :)
2012. aug. 4. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Ezért marhaság azt mondani a még nem menstruáló lányoknak, hogy ez a világ legszörnyűbb dolga, és addig örüljön míg nem menstruál. Mint a Te példád is igazolja, nem mindenkit visel meg a menstruáció. Mindenkinek másképp reagál a szervezete bizonyos dolgokra! Remélem mindig ilyen könnyen fogod viselni a menstruációt! :)
2012. aug. 5. 06:46
 4/5 A kérdező kommentje:
:)
2012. aug. 5. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és mindig pontos a mensim. Viszont ha késik, akkor bosszankodom. Nem tudom, hogy másoknak milyen, de a többiek mindig panaszkonak, ha megvan nekik, én meg sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. :)
2012. aug. 6. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!