Van valami ötletetek, hogy rávegyem, hogy elvigyen nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Mondtam anyunak ma reggel, hogy néha folyik valami a mellemből, és, hogy jelentsen be orvoshoz, de ő csak leordította a fejem, hogy NEM!!2012. aug. 3. 09:12
11/12 anonim válasza:
na, latom kiszedtek az "erkolcstelen"-eset , bocs 9-es nem neked szantam :)
12/12 anonim válasza:
Keress rá a tinédzser ambulanciákra, sok van az országban, szerintem minden városban van, ezek a gyerek nőgyógyászatok. Odamész, bedobod a TAJ kártyád, és készségesen fogadnak. Biztos nem fognak egyből neked esni mindenféle kütyüvel. De ha nem szeretnél egyedül menni akkor hívd el magaddal egy másik felnőtt ismerősödet (pl. nagynéni) vagy egy barátnődet. Ezt tényleg érdemes kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!