Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 30 évesen megyek először nőgyógyászhoz?
Ha normális a doki, akkor nem leszid azért, mert 30 évig nem voltál, hanem helyesli, hogy elmentél, és ezentúl járni fogsz! :)
17f meg nagy szakértő lehet... :D
Nem ciki. Ha nem volt olyan gondod ami miatt el kellett volna menned, nem gond. Most van ilyen gondod, menj el.
más meg pl. fogászatra halogatja az elmenést, de végül elmegy. de nem kell félni.
valakinél nevelési okok miatt úgy alakul h soká kezd el önállóan orvoshoz elmenni. nincs ezzel semmi pedig. ha van valami gondod, panaszod, menj el nyugodtan olyan szakorvoshoz, aki az adott területtel foglalkozik :) Az orovos dolga nem az h kinevessen miatta hanem h segítsen a problémán.
"Nem tudtam hogy ehhez annak kell lenni..."
Csak feltételeztem rólad, a stílusod alapján, mert olyan magabiztosan letoltál egy 13 évvel idősebb nőt. :D
"Csak feltételeztem rólad, a stílusod alapján, mert olyan magabiztosan letoltál egy 13 évvel idősebb nőt. :D"
Ebből is látszik, hogy milyen primitív vagy...
Anélkül, hogy kicsit is ismernél, egy fórumra kiírt félmondat alapján leszűröd, hogy én milyen vagyok?? Gratulálok! Ezek szerint te vagy olyan nagy szakértő, na mind1 én egy ilyennel mint te még vitatkozni sem fogok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!