Ti hogy csináljátok ha nőgyógyászhoz mentek szandálban?
Figyelt kérdés
Leveszitek már az öltözőben és úgy mentek a vizsgálóhoz, vagy ott vetitek le?2012. aug. 1. 16:15
3/9 A kérdező kommentje:
És akkor úgy fekszetek fel a vizsgálóra?
2012. aug. 1. 16:33
4/9 anonim válasza:
Igen, oltozoben bugyi le, szoknya van rajtam mindig, seta az asztalig, felules, szoknya felhajtas, szandalos lab kengyelbe, vagy csak a tartora fel a vadlit, ennyi...
5/9 anonim válasza:
Igen, úgy, hiszen a kengyelben van a lábad, így maradhat a szandál, amúgy sem sétálnék végig a koszos padlón mezítláb.
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindig cipőben voltam nőgyógyásznál, akkor mindig zokniba mentem vissza és úgy tettem a lábamat a kengyelbe. Nem tudom bunkóság-e a szandálos lábamat beletenni. Ezért érdekel, hogy mások hogy szokták. Amúgy sztk-s orvoshoz megyek.
2012. aug. 1. 16:59
7/9 anonim válasza:
Nem ortopédiára mégy! Nem a lábadra kíváncsi a doki!
8/9 anonim válasza:
Ne izgulj emiatt, nyugodtan tedd a szandálos lábad a kengyelbe.
9/9 sedacurforte válasza:
HA NŐDOKIHOZ MEGYEK, ÉN MINDIG VISZEK EGY TISZTA ZOKNIT MAGAMMAL, ÉS AZT FELVESZEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!