Nőgyógyászhoz nem bírok elmenni, mit csináljak? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja voltam nőgyógyásznál és felírta nekem ezt a canesten kombi hüvelytablettát.! és most elutaztam vidékre nagyszülőkhöz,és itt semmi nincs,és utazni nem akarok nőgyógyászhoz mert nagyon messze van innen! netem is ugy van hogy laptop,és egy mobil internet.! na és az a panaszom hogy nagyon sok a folyásom,nem sárga,nem zöldes normális,csak nagyon büdös.! szerintetek használhatom mégegyszer ugyanazt a tabletátt amit 1.hónapja írtak fel??? vagy valami házi praktika ha esetleg van akkor megköszönném ha írnátok.2012. aug. 1. 10:45
1/4 anonim válasza:
Tőle kérdezd meg, és legalább biztosabb választ fogsz kapni, mint itt bárkitől.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod. Patikában veszel megin olyan Canesten kombit és szépen kúrálod magad. Használd a krémet is rendesen.
3/4 anonim válasza:
használj még egy adagot, ha ettöl sem mulik el majd ha haza mentél menj el ujra az orvoshoz hogy nem segitett és adjon gyógyszert rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm a válaszokat.!
2012. aug. 1. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!