Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdemes lenne ezzel nőgyógyász...

Érdemes lenne ezzel nőgyógyászhoz mennem?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok,9-én jött meg a menstruációm,14-én elmúlt,18-án voltam kismedencei ct-n,aznap ismét 5-6 napra elkezdtem vérezni.Mi lehet ez?
2012. júl. 28. 06:52
 1/5 anonim válasza:
Ha szűz vagy nem vizsgálhat meg. De ha aggódsz elmehetsz hozzá nyugodtan tanácsot kérni nem fog elzavarni. Engem például mikor szűz voltam és szükségvolt rá hogy megvizsgálják a méhemet gyulladás miatt végbélen keresztül vizsgáltak meg hülyén hangzik és sokan nem hiszik el de így volt. De szerintem neked csak tanácsot fog adni vagy elküld ultrahangra nincs valami elváltozás. Nem fog hülyének nézni a nőgyógyász menj nyugodtan.
2012. júl. 28. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Első: de, megvizsgálhat. Sőt, nagyon ritka esetekben vizsgál a doktor végbélen keresztül. Síkosítót használ, így lehet akármennyire szűk egy szűz páciens, az orvos akkor is meg tudja vizsgálni.

Kérdező: szerintem a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.

2012. júl. 28. 12:31
 3/5 anonim válasza:
Nem azért nem vizsgálhat meg szüzet mert szűk, hanem mert még meg van a szűz hártyája és azt nem akarják felsérteni nekem ezt az orvos mondta nem kitaláltam.
2012. júl. 28. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az a legjobb és legbiztosabb ha elmész!
2012. júl. 31. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:
voltam,de azt mondta,hogy a stressztől van...nődokit fogok váltani
2012. júl. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!