Érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulnom/elmennem?
Orvos és orvos közt van szerintem csak különbség, nem női vagy férfi doki közt:) Nekem férfi dokim van, de voltam már nőinél is. Mindkettőnél ugyanannyira voltam zavarban, ami természetes, és mindketten oldották a feszültségem, mivel nem én vagyok az egyetlen, aki azt kívánja, hogy távvizsgálással, csukott szemmel mondja inkább meg, mi a bajom:)
Amúgy, ha még szűz vagy, akkor a legnagyobb dolog, amit ott lent csinálhat veled, az az, hogy kenetet vesz (pici kis pálcikán pici kis vattacsomócska), de ez többnyire gombás fertőzésnél fontos, esetedben szerintem még ilyen sem lesz. Amire én gondolok, az az, hogy elküld endokrinológushoz, aki egy vérvételből megnézi a hormonszinted. De a találgatás felesleges, ne aggódj, menj el dokihoz és győződj meg róla, hogy minden rendben és könnyen fog menni:)
Köszönöm a válaszokat! akkor szerintem elkezdem magam bátorítani,és elmegyek. Ha mást nem, összeszorított fogakkal de túl leszek rajta:S
Amúgy halottam olyat, hogy annál,aki még szűz, végbélen keresztülvizsgálnak.ez igaz??
Van olyan, amikor végbélen keresztül vizsgálnak, de esetedben ilyesmire nem fog sor kerülni, ne aggódj. Szerintem ha csak menstruációs problémád van és elmondod, hogy még szűz vagy és elméletileg a folyásod is rendben akkor lehet meg sem fog nézni, ha nem szeretnéd. Csak beszélgettek, aztán vagy elküld vérvételre vagy felír gyógyszert. Ilyenkor általában gyógyszert ír fel, ami helyre rakja a ciklusodat. (Nem fogamzásgátlót, ez más.)
Szerintem nyugodtan menj el hozzá. Nincs igazán különbség női vagy férfi orvos között.
Én azért járok férfihez, mert a személyiségem olyan, hogy férfiakkal jobban érzem magam. Szerintem én nőnél jobban zavarban lennék.
Neked kell tudnod, hogyan lenne számodra könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!