érdemes elmenni nőgyógyászhoz ha erősen menstruálok?
nagyon kemény, tojás nagyságú cisztám volt múlthéten, azóta az elkezdett apadni, és most megjött a menzeszem. Az orvos nem tud (illetve tudna) megvizsgálni, hisz folyik belőlem a vér, szószerint... maximum hasit csinálna, de azon a cisztáim valamiért soha nem látszódtak, maximum akko, ha 9,5 centisről beszélünk. Kért egy vérvizsgálatot, azért kéne csak mennem, az a ciszta miatt volna, de hát eltünt (gondolom a menstruációval távozik/ott).
oda-vissza nekem 110 km-er az orvos: ingyenes, és a legjobb doki akit találtam ingyen.
Szerintetek elmenjek? ...
Nem félek tőle, hetente, sőt volt hogy naponta kellett mennem vizsgálatokra, szóval nekem ez már semmiség, csak utiköltség, a fél napom elmegy ezzel, és lehet, hogy annyit mond, hogy minek mentem fel így?
egy vérvizsgálatot elvégeznek úgy, hogy menstruálsz nem?
amúgy meg felhívhatnád az orvosod és kérdezd meg tőle.
nekem rendesen megjött a menstruációm, 1,5 napja menstruálok . a kérdésemben nincs szó arról, hogy 2-3 hete tart, ezt csak írtam, hogy súlyos esetben vizsgál meg, ha rendszertelen a vérzés, de nem írtam magamról ilyet.
én cisztáról írtam, és a többi is benne van a leírásban ami rám vonatkozik. telszámát nem tudom, csak sztksat, de az 15-től van, és nekem a lefelé út 2 óra, és 16-ra van időpontom...
Ha nagyon erős akkor kérhetsz arra vonatkozóan sürgösségi beutalót nőgyógyászatra ahol eldöntik, hogy tudnak-e fogadni vagy magánorvos. Én mindenképp elmennék a helyedben, ami azt illeti egyszer előfordult ilyen velem, meg is tettem. Nem örültek nekem, de nem érdekelt, mert baromira megijedtem...
Azt tanácsolta, hogy pihenjek sokat, szedjek napi 1000mg C-vitamint mert van egy kis vérzéscsillapító hatása és írt fel gyógyszert rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!