Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb a menstruáciò...

Mi a legjobb a menstruáciòs fájdalmakra?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon erősen görcsölsz, akkor Aspirin Protect.

Ez egy vérhígító gyógyszer. Mivel vérhígító, könnyebben válik le a méhnyálkahártya, tehát kevesebbet görcsölsz.

Viszont sok páciensnek több lett a vérzése, vagyis inkább elhúzódó. Ami máskor 4 nap alatt kijön, a gyógyszertől 5 nap lesz.

De amúgy tényleg nagyon jó, volt olyan páciensünk, akinek semmilyen fájdalomcsillapító nem használt, sokszor elájult, és most már meg se érzi, ha megjön neki.

2012. júl. 28. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A forró víz is hatásos. Tudom!, sokan nem ajánlák, mert itt ezt hallották, ott mást hallottak, de a forró víz segít ellazulni, igaz utána több vér fog jönni, de hamarabb letudod a menstruációd. Cickafark tea is hatásos.
2012. júl. 28. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

Saját tapasztalat: jó sok mozgás, lehetőleg kutyasétáltatás, ami jobban megmozgat. A múltkor csak ez segített nekem is :/

2012. júl. 29. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
és egy nagy kád forró víz, ahogy az előző is írta. Az meg este segített rajtam :).
2012. júl. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!