Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek egy menstruáció...

Szerintetek egy menstruáció képes elrontani egy gyerek nyaralását?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Elrontani azért nem, de kellemetlenebbé teszi mindenképp.
2012. júl. 25. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát biztos el tudja. De nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni... A nők menstruálnak és kész. Nem fog a vérzés alkalmazkodni hozzánk, úgyhogy kénytelenek vagyunk mi alkalmazkodni.

Egyébként nekem betegségből kifolyólag nagyon ritkán volt vérzésem. De érdekes módon az a ritka eset mindig éppen nyaraláskor vagy vizsgán volt.

Megvolt amikor Spanyolországban voltam tengerparton, megvolt mikor a szüleimmel mentem Erdélybe, megvolt, mikor egy romantikus hétvégét akartam a barátommal Bécsben tölteni, megvolt mikor Hollandiában voltam egy hétvégét, megvolt mikor fesztiváloztam (tóparton).

Alig tudok olyan nyaralást mondani, mikor éppen nem volt meg...de attól még jó volt.

2012. júl. 25. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát jobb ha felkészülsz rá, hogy a következő évtizedekben még nagyon sokszor kell a nyaralást átszervezni a menstruáció miatt.
2012. júl. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!