3 hete szeretkeztünk párommal. A menstruációm megjött viszont a 8ik napja tart. Semmiféle fogamzásgátlót nem használok. Az elhúzódó menstruáció lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 23:19
1/7 anonim válasza:
Inkább annak a jele, hogy forgasd többet a Magyar helyesírás szabályai című könyvet. 8ik vagy 8dik? Esetleg nyolcadik?
2/7 anonim válasza:
A terhesség jele az elmaradó menzesz, nem az elhúzódó menzesz.
Remélem azért nem védekeztek, mert gyereket szeretnétek.
3/7 anonim válasza:
Lehet korai vetélés, de ha menstruálsz, nem vagy terhes. Terhesség alatti menstruáció nem ritka dolog ugyan, de nem erősebb, hanem sokkal gyengébb és rövidebb ideig tartó szokott lenni, mint általában.
4/7 anonim válasza:
Csinálj minnél hamarabb tesztet, és azonnal orvos, mert lehet vetélés is, de ha nem akkor se jó ha 7 napnál tovább menszeszelsz.
Nekem az előző terhességemnél a 20-dik hétig véreztem-barnáztam (pedig rögtön orvoshoz fordultam, mert a tesztem + volt), sajnos 22 hetesen halva született. Most újra babát várunk, szerencsére csak 3-4 napig véreztem-barnáztam, de elmúlt, bár most is veszélyeztetett terhes vagyok emiatt.
Mindenféleképp teszt + orvost javaslok.
5/7 anonim válasza:
Örülj, hogy csak 8!
Nekem 14 napos, de én genetikailag vagyok ilyen.....
6/7 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem vagy terhes, egy doki vizit azért sohasem árt, remélem ebből tanultok ÉS VÉDEKEZTEK ezentúl. Ha van kedved kukkancs át a terhes kategóriában feltett kérdésekhez, a 99%-uk így kezdődik és meglepődnél milyen gyakran az a vége h baba. Vagy újabb kérdések "hogy mondjam el a szüleimnek, h terhes vagyok? 1x nem védekeztünk és megtörtént!" vagy a "abortusz hogyan is van?" stb.
7/7 anonim válasza:
5. válaszoló: Úristen, 14 napig tart a mestruációd? Szegény :(( De nem fáj, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!