Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Clostyltol menszesz? De mikor?

Clostyltol menszesz? De mikor?

Figyelt kérdés

Első hónapban duphastonnal jött meg a menszeszem. Clostylt is felirt a doki,de azt nem szedtem be, és most megint nem jött meg, pedig már lassan 4 hete kellett volna (febr 5.-én)

Egy másik doki ismét clostyt irt, azt mondta, 5 napon át szedjek egy szemet, attól megjön, majd onnantól fogva az 5.naptól megint napi 1-et, ez csinál elvileg peteérést. Namármost pénteken szedtem be az 5.szemet, vérzésem még nincs. Ennél is elvileg 1 héten belül kellene megjönnie, mint a duphastontól? Terhes valószínüleg nem vagyok, mert peteérést tavaly október óta nem éreztem, pedig általában megérzem. Másoknl akiknek szintén igy irta fel az orvos, hány nap múlva jött meg?

2012. febr. 27. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Peteérés után kb. 14 nappal van menzesz. Tehát ha sikerült peteérést produkálni, akkor azután 14 nappal kell megjönnie.

Szerintem. De ezt talán célszerű lenne az orvostól megkérdezni.

Meg mondjuk az orvosnak kellene néznie, hogy lett-e tőle peteérésed, nem?

2012. febr. 27. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, a 14.napon, de mivel PCOS-em van, igy sokszor 40-50 naposak a ciklusaim, vagy nemegyszer ki is marad. Épp ezért irtam,hogy azt mondta a doki hogy 5 napon át napi 1 szem closty, aztán ha megjön, az az 1.ciklusnap, és az 5.naptol szintén 5 napig 1 szem/nap. A kérdés arra irányult, hogy mikor fog megjönni az 5 beszedett szem clostytol.
2012. febr. 27. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

De mondom, hogy a peteérés UTÁN 14 nappal van menzesz. Ha a closty csinál peteérést, akkor AZUTÁN 14 nappal jön meg.

De miért nem az orvost kérdezed??

2012. febr. 27. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem az orvos kérdezem, mert nem tudok minden kérdéssel hozzá szaladgálni, amikor ott vagyok is szeretnek lerázni, ugyanis SZTK-s orvosokhoz járok. A másik oka pedig az, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. Biztosan nem én vagyok az egyedüli aki ezért (is) kapta a clostyt, az ő tapasztalataikra vagyok kiváncsi. A másik dolog, hogy és ha most nem fogom érezni a peteérést? Menszesz első napjátol könnyebb peteérést nézni, mint egy gyógyszer beszedése utántol, amikor nem tudom,hogy mikor kell megjönni,mikor ra csinál peteérést, már ha egyáltalán csinál!
2012. febr. 29. 05:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként nem egy olyan oldal van, ahol NŐGYÓGYÁSZ válaszol a kérdésekre. Ajánlatos lenne inkább olyanon feltenni a kérdésed, mert akkor még talán hasznos választ is kapnál.

orvostudakozo, fokuszbanano, nlcafe meg ki tudja hány ilyen van még.

2012. febr. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!