Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhességen kívül mitől...

Terhességen kívül mitől maradhat ki a menszesz?

Figyelt kérdés
Terhességen kívül mitől maradhat ki a menszesz?
2012. febr. 7. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Például ha nincs peteérésed.
2012. febr. 7. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
ELég sok egészségügyi zavar lehet mögötte, ha nem rendezödik, akkor minél elöbb menj nögyógyászhoz.
2012. febr. 7. 10:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Dec 14-én jött meg utoljára azóta semmi.

Ma délutánra van időpontom,mindenképp elmegyek.

2012. febr. 7. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Stressz, fáradtság, valami betegség. Sok minden, délután már majd okosabb leszel. Nyugi!
2012. febr. 7. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:

stressz, valami nagy valtozas az eletben.

nekem egy honap teljesen kimaradt mikor egy masik orszagba koltoztem..

2012. febr. 7. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Nyár óta szorongásos pánikbetegsében szenvedek,Van,hogy jobban vagyok van,hogy borzalmasan.Szedtem rá antidepit 3 hónapig,de aztán abbahahytam egyéb mellékhatások miatt.Frontinnal tartottam magam hébe-hóba fél szemmel.Most a Neuroptimot szedem 3 hónapja.Egyszercsak elállt nem jött meg újra.Nem is értem.Az állandó szorongástól is elállhat?

De akkor már elállt volna,ha attól lenne,mert ez már nem most kezdődött.Ráadásul több,mint féléve állandóan étvágytalan vagyok és hányingerem van.

16 hónapig anyatehleadó voltam.Havi 30 litert elvittek,Ez eléggé lestapát.Innen kezdődött a bajon.Áprilisba elasztották,de mikor szedtem az antidepit visszajött az elapsztott tejem s ezért hagytam abba,mert nagyon megijedtem.

2012. febr. 7. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál, azok alapján az mondom, az lenne a csoda, ha megjönne...
2012. febr. 7. 13:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Idegtől így kimaradhat?

Mindenképp írok,hogy mit mondott az orvos.

2012. febr. 7. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Van valami méhszájseb,amit lekezelt,mert egy picit vérzik.Jövőhét szerdára kaptam időpontot ultrahangra,akkor talán okosabb leszek,de az orvos se tudta mikor jön meg,mondta is amikor akar.

Hát kicsit aggasztó.

Ha napi fél szem frontint szedek az nem kavar be még jobban?

2012. febr. 8. 08:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes volt a nőgyógyász.Csinált ott valamit s ma el is indult.MA MEGJÖTT!!!!!!!
2012. febr. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!