Terhességen kivül lehet más oka?
Figyelt kérdés
Késett a menstruációm és amikor megjött, kb. egy napig tartott de az is inkább barnás volt mint piros igazi vér.
A terhesség nem lenne indokolt (védekezés mindig van).
Más miatt előfordulhat ilyen?
2012. febr. 1. 22:09
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem stressztől, megfázástól is volt már ilyen. Ha valami nyomaszt az is okozhat ilyet. Vizsgaidőszakban én is ilyen dolgokkal szenvedek, na meg nyáron, mikor elkezdtem éjszakás műszakban dolgozni akkor is. Ha felborul a napi ritmusod, az is okozhatja.
2/4 anonim válasza:
Most jut eszembe, hogy egyszer cisztám volt, és attól nem jött meg rendesen. Keress fel egy dokit, mert azt nekem is könnyen tudta gyógyszerrel orvosolni, nehogy nagyobb baj legyen!
3/4 anonim válasza:
Nem létezik 100%-os védelem teherbeesés ellen ha nemi életet él fogamzóképes nő. Tehát csinálj egy párszáz forintos tesztet, és ha negatív, akkor valami más okozta. Ha a következő menstruációval is gond van, akkor érdemes orvost felkeresni, mert az már utalhat komolyabb, pl hormonális problémára.
4/4 A kérdező kommentje:
Teszteltem egyet és negativ lett! Szóval terhes nem vagyok (az utolsó együttlét 3 hete történt, tehát ki kéne mutatnia nem?)
Viszont a vérzésem még egy-két napig tartott, de végig elég nehézkésen jött és egyszer sem volt igazi élénkpiros vér..pedig nekem mindig van ám rendesen. Most a 3-4 napból a legdurvábbon ment el éppen hogy két betét... :/
2012. febr. 4. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!