Amielőtt megkellet volna jőjjön a menstruációm azelőtt egy héttel lefeküdtünk a barátommal 2x is és minden alkalommal használtunk óvszert!!!
Viszont már szombaton megkellet volna jőjjön de még mindig semmi, ha ez segít a nyáron volt olyan alkalom amikor 2 hetet késett (akkor még szűz voltam!). Tehát óvszert mindig használtunk, sőt ő sosem élvezett bele az óvszerbe, csak egy alkalom volt amikor beleélvezett miutan kivette! Nagyon félek segítség!!!
Ha már meg kellett volna jönnie, akkor vehetsz tesztet és az mindent elmond.
2012. jún. 4. 11:57
3/9 anonim válasza:
Uff... kereső segít ám.
Kegyetlenül kicsi az esélye hogy az vagy, mondhatni, nulla. A késés ettől az idegeskédétől van, írtad, hogy volt már hasonló. Védekeztetek, nem bent el benned, nem jutott beléd sperma.
Egyéb kérdés? :)
2012. jún. 4. 12:00
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm, és tesztet majd csak 2 hét múlva lehet használhatónak számítani ugye? nagyon nyugtat a válaszod, nagyon remélem h igazad van!
2012. jún. 4. 12:07
5/9 anonim válasza:
Dehogy 2 hét.....
Vannak olyan érzékenységű tesztek, amelyek az elmaradt menstruációt követő naptól már kimutatják a terhességet. Érdeklődj a patikában.
2012. jún. 4. 12:14
6/9 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm szépen és amúgy 16 éves vagyok talán még nmem állt be rendszeresre? (állítólag valami hornomzavarom is van)
2012. jún. 4. 12:25
7/9 A kérdező kommentje:
Szeretném ha még valaki más is mondana véleményt de az igazat! Köszönöm!
2012. jún. 4. 20:02
8/9 anonim válasza:
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy az! Inkább csak a stressz miatt késhet nyugi :)
2012. jún. 5. 21:54
9/9 anonim válasza:
Nyugi 16 évesen még nekem is összevissza jött meg. Tuti, hogy nem vagy terhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!