10 hetes terhes vagyok, a picinek elkezdhetem venni a dolgokat (babakocsi, kiságy, cumik stb. ) vagy még várjak vele hátha elvetélek?
Én vártam ezekkel a 18-20.hétig.Akkor derült ki,kinek is veszem.:D Nekem személyesebb volt így.Sőt akkor már megvan a genetikai vizsgálat is.De mindenki maga dönti el.Szerintem ráérsz még ezzel.Sokan már csak babonából sem vesznek a 12.hétig semmit,csak mikor már vége a "kritikus időszaknak"
Boldog babavárást!
26hkm
Szívem szerint én is boltokat járnám és vásárolgatnék a kispocaklakónak....:) de még korai lenne, hiszen azt sem tudom kiscsajszink vagy fiúcskánk lesz :) majd fél idő után apránként elkezdünk vásárolni, addig majd lassan elkezdünk nézelődni...:)
14 hetes km
Mi a 20. hétig nem vettünk semmit, 25. héten tudtuk meg, hogy kisfiúnk lesz. Amiket vettünk, azokat anyuéknál Tároltuk, illetve ő segített a mosásban is, csak most a 36. héten hoztuk el és rendezkedtünk be babailag, persze kifestettünk 3 hete, addig nem volt értelme kerülgetni sem.
A 18. hetes uh-ig én várnék. Addig a netet böngésztem, mi az ami tetszik, mi mennyibe kerül és hol, mert lövésem nem volt róla mi kell egy gyereknek és milyen márka az ami megbízható, így volt időm készülni és nem hülyeségeket venni.
36 hetes kismama
Szerintem még nagyon korai ilyenkor vásárolni.
Én a 33.héten mentem el vásárolni,minden kész lett.És kapkodni sem kapkodtam.Ráérsz vásárolni,még van bőven időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!