Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Véres folyással akartam menni 2 hete nőgyógyászhoz, csak hogy nincs nőgyógyászati rendelés augusztus közepéig, a nővér meg szó szerint nekem esett, hogy minek jövök ilyen kis panaszokkal orvoshoz, használjak canesten kombit, vagy ha nem válik be gynoxint. használtam is szorgalmasan a combit a párom is a krémet majd megjött a menzeszem azt hittem rendbe jöttem. Végre szexelni akartam a párommal, csak hogy égő, fájó érzést éreztem miközben belém hatolt. Azóta ismét vérzek és fogalmam sincs hova menjek, nem vagyunk gazdagok, hétfőn meg nyaralnánk. Most megvettem a Gynoxint, de félek ez sem fog használni, orvos pedig sehol. Mi tévő legyek????? :(((((((
2012. júl. 22. 00:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem értem? Hogy jött ide az, hogy nem egri? Akkor meg hevesi? :/
2012. aug. 7. 08:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Októberre sikerült meggyógyulnom magándokinál, 60.000 forintom bánta+ ágyban fekvő betegként táppénzre kellett mennem. Méhgyulladásom volt, rengetegféle antibiotikumot el kellett szednem, mire az egyik hatott.
2012. nov. 13. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!