Kétségbe vagyok esve, mitől lehet és egyeltalán mi ez?
Figyelt kérdés
Pánikba vagyok esve. Még 2-3 éve a szeméremajkamon, mintha egy továbbnővés alakult volna ki, igy elképzelhetetlennek hangzik,1,1,5cm-eres. Nem tudtam mitől lehet és egyeltalán mi ez, nem mertem elmenni vele orvoshoz, mert iszonyat kínosan érzem magam. Igazából nem akadályoz semmiben, de mégis zavar, hogy ott van.2012. febr. 28. 17:48
1/7 anonim válasza:
Pedig csak az orvos tudna erre választ adni, mi itt nem.
2/7 anonim válasza:
keress egy női dokit, talán elviselhetőbb a szitu...
3/7 anonim válasza:
2-3 éve ott van, és most vagy kétségbeesve?
Nézd, ha mondjuk rá lenne, már elvitt volna. Tehát ettől nem kell tartanod. Különben meg nyomás a dokihoz, lehet hogy vadhús, vagy ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Amiatt érezheted kínosan magad, hogy 2-3 éve húzod az időt. Miért? Bocsi, de aranyból van a micsodád, hogy orvos nem láthatja? Egyébként szerintem is vadhús lehet.
5/7 anonim válasza:
Miért, az aranyat azt szégyellni kell?
6/7 anonim válasza:
Ha női nőgyógyászt keresel, akkor nyilván kevésbbé ciki elötte, és nem kell annyira kínosan érezned magad!
7/7 anonim válasza:
# 5
Jó, csak képletesen ez jutott eszembe, hogy vajon mit óv rajta annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!