Ez micsoda? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
Pár napja egy piros hólyagot fedeztem fel a hüvelyem körül. Nem tudom mi lehet ez? Már rémtörténeteket találok ki hogy lehet hogy valami halálos fertőzés ugye nem az? Amúgy viszket is. Ja és 13 éves vagyok.2012. júl. 5. 22:15
11/15 anonim válasza:
"-ezt hogy érted?"
Úgy ahogy mondom. A halálesetek többségét orvosi kezelés okozza. Ha nem hiszed nézz utána. Volt már aki egy olyan kezelésbe halt bele amit simán otthon kamillateával kikúrálhatott volna. Az orvos semmilyen korosztály számára nem ajánlott!
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor ez el fog múlni? Nem kell orvoshoz menni?
2012. júl. 5. 23:25
13/15 anonim válasza:
El fog. Ez csak valami bőrnyavalya nem kell megijedni.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. júl. 5. 23:34
15/15 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert látatlanban óriási felelőtlenség bármit mondani, de viszont ne aggódj, mert az biztos, hogy komoly baj nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!