Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kiderül, hogy hormon...

Ha kiderül, hogy hormon probléma miatt vagyok túl szőrös tudnak gyógyszert adni?

Figyelt kérdés
Endoklinológus küldött hormon vizsgálatra túlzott szőrösödés miatt.Ha kiderül hogy valóban a hormonokkal van gond,akkor tud olyan gyógyszert adni amitől kevesebb lesz a szőröm?
2012. júl. 2. 18:19
 1/2 anonim válasza:
Kevesebb nem lesz, de nem fog tovább durvulni, illetve nem fog "új" helyeken szőrösödni. Nekem speciel az államon nő szőr lány létemre. Mindig kigyantázom. Fogamzásgátlót szedtem rá, de abba hagytam... Azóta már majdnem az egész államon nő, szóval ha kapsz rá gyógyszert, akkor szedd rendesen.
2012. júl. 3. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. nekem fogamzásgátlót adtak, de abba kellett hagynom mert majdnem trombózist kaptam és azóta csak még rosszabb lett. Jól írták előttem, kevesebb nem lett talán csak annyiban segített, hogy míg szedtem nem durvult.
2012. júl. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!