Hormon probléma? (bővebben lent)
16 éves lány vagyok másfél éve menstruálok elég rendesen beállt..pontosabban az előző hónapi kimaradt...de mindennap van egy kávéskanálnyi fehérfolyásom vagy több..szagtalan..meg nem csíp..de van..ez normális?
a bőröm nagyon pattanásos...az orcámon és szájam körül is tehát nem csak tinikori T-vonalban...ez milyen belső problémára utalhat?
Valamint szerintetek nőgyógyászhoz kéne fordulnom?
köszönöm szépen a válaszokat! :)
Ha kimaradt egy vérzésed, azt jó lenne kideríteni, hogy mi okozta. Terhesség teljesen kizárható? Ha még nem régóta menstruálsz (másfél év sztem még nem olyan hosszú), akkor lehet, hogy csak a hormonok szórakoznak, de azért járj utána. A pattanások sok mindentől kijöhetnek, lehet, hogy nincs összefüggésben a vérzés problémáddal, lehet stressz, egészségtelen étkezés miatt is. A fehér folyás teljesen rendben van, csak akkor van gond, ha kellemetlen szagú, zöldes vagy élénksárga színű, mert az lehet fertőzés. De ahogy leírtad, az oké.
Szerintem azért a menzesszel menj dokihoz.
köszi a választ!
nem élek még sexuális életet,így kizárható! de azóta a mostani is teljesen rendbe volt!! a múlthónap maradt ki!
akkor a fehérfolyással nincs gond...köszi:)
stressz...kizárva :)
étkezés..már féléve figyelek rá.az is:)
köszi:)
és neked is még sok van?...bocsi,h megkérdezem hány éves vagy?..csak mert mindenki azt mondja hogy elfog múlni és már 2 éve ezt várom.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!