A tampon kivétele fáj, ez normális az elején? Fog ez enyhülni idővel?
Régebb óta néha próbálkozok tamponnal, hogy ha egyszer úgy hozza a sors, hogy azt kell majd használnom, akkor ne legyen gond, és már simán fel tudom helyezni, de mikor kihúzom, nagyon fáj, feszül (ez a a legvégén van már), és olyan ijesztő érzés is, hogy mintha olyan nehezen jönne, hogy attól félek elszakad a madzag, és bennem marad. Jó ez gondolom viszonylag normális, mert szűz vagyok és szűk, de másnak is volt ilyen? Egy idő után ez is jobb lesz, vagy nem valószínű?
(Ja és természetesen már teljesen megszívta magát, amikor kiveszem.)
Minivel próbálkozok, és direkt írtam, hogy mikor már megtelt, csak akkor veszem ki.
De az lehet, hogy annyira szűk vagyok, hogy egy megtelt mini tampon kivétele így fáj?
Én is minit használok, ha használok, semmi probléma nincs a felhelyezésnél, annyira megtelik, hogy már szinte átcsöpög(!)(nem hagytam benn sokáig, csak akkor használtam, amikor nagyon erős volt), és nekem is fáj. Szerintem is azért van, mert megtelve kb. háromszor akkora a tampon, és nincs az a kialakítás, mint a másik irányba.
(én is szűz vagyok)
Hát kb. pont ugyanazt gondolom, mint amit az utolsó válaszoló írt... durva. :D
És köszönöm a válaszokat. :)
Azért remélem, majd egyszer csak jobb lesz...
És a történet folytatása is megvan: Jobb lesz.:) (új tapasztalat)
/az előző/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!