Van aki használt már ilyet, hogy ne jöjjön meg az esküvő napján?
A kérdést azért tettem fel itt, mert esetleg tapasztalatokat írtak volna. A doki nem tapasztalatot mond és nem mellesleg nem tudok csak úgy bármikor elmenni egy nőgyógyászati rendelésre.
A másik, hogy az esküvő dátumát már másfél éve kiválasztottuk (ez a megismerkedésünk napja) és nem a vérzésemhez választottam. De ki az aki eszerint választ???
Egy barátnőm nagyon erősen görcsöl a menstruációja alatt. Pont az esküvője körül volt várható, hogy megjön neki. A nőgyógyász írt fel neki valamilyen gyógyszert, amivel toltak a menstruációján, hogy legalább az igent ki tudja mondani. :)
Tehát, van ilyen, a nevét nem tudom. Szerintem menj minél előbb, felírja, megmondja mikor kell bevenni. A recept is érvényes egy darabig, ill. a polcon is eláll a gyógyszer.
(Emlékeim szerint az után a menstruációja után kellett vmikor bevennie, ami után nem akart menstruálni. Több tablettából állt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!