Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van köztetek olyan, vagy...

Van köztetek olyan, vagy esetleg ismertek olyan lányt akinek 16 éves kora után jött meg az első menstruációja?

Figyelt kérdés

Szóval a problémám az,hogy 3 hónap múlva betöltöm a 16-ot és még nem jött meg.Kezdek félni hogy valami bajom lehet.

Elég vékony vagyok(165/48),de ez nálam ilyen örökletes dolog.A testem már elkezdett fejlődni,nőnek a melleim is.Én már szinte el is könyveltem hogy nekem már nem is fog megjönni és amikor panaszkodok anyukámnak hogy szeretnék hízni mert soványnak érzem magam,mindig azt mondja hogy miután meg fog jönni majd hízok.Erre én mindig azt mondom hogy nekem már biztos nem fog,de ő elintézi annyival hogy olyan nincs.Szóval kezdek félni.

Azt azért tudni kell rólam hogy a koromhoz képest elég éretten gondolkodom,néha elgondolkodom a jövőmön,nem olyan élj a mának típus vagyok és ha belegondolok hogy esetleg nem lehet majd gyerekem,nem élhetem át az anyaság örömeit,nagyon elkeseredek.(Még mielőtt egyesek letolnának,nem,nem 16 évesen akarok anya lenni,félreértés ne essék.De számomra a legszebb dolog egy nő életében az ha anya lesz.)Persze az is lehet hogy kár előre ilyesmin parázni,de kíváncsi vagyok a véleményetekre.Hallottam már olyanról akinek 17 évesen jött meg,de sok olyanról is hogy valami betegség esetleg a hormonok miatt nem jött meg.Esetleg várjak még,mert megjöhet nekem is?

2012. jún. 29. 15:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. júl. 1. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Egerszegi Krisztinának ( olimpiai bajnok úszó) is csak 16 évesen jött meg! és minél később jön meg, annál jobb!!
2012. aug. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!