Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem engedi a tampont anya?

Miért nem engedi a tampont anya?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 2 éve van meg a betétet GYÜLÖLÖM ezért ha van otthon akkor se használom de anya nem engedi a tampont használni mert fiatal vagyok de szerintem ez butaság hisz mikor nem tudta és tudtam venni magamnak tampont akkor jó volt most hogy szünet van szabadságot vett ki hogy velem legyen meg kiránduljunk és nem engedi hogy tampont használjak kényszerit a petétre amit énnem rakok ba és inkább hagyom (nem olyan erös a vérzés) és utána anya meg azért kiabál mert hogy nem teszek be semmit se a bugyimba

ha tudja hogy SOHA nem fogok betétet használni mert utálom hogy zörög akkor miért nem enged tamponozni? hogy vegyem rá hogy engedje?

2012. jún. 27. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
A 8. válaszoló mindent pontosan leírt, teljesen igaza van. Nem kell a tampon. Én a Libresse betétet ajánlom, nem zörög, nem csörög, puha pamut. Az meg végképp nem szabad, hogy semmit nem raksz be. Olyan fertőzésed lesz, hogy életed utolsó napján is emlegeted majd. De amúgy, ha ennyire zavar a betét és kevés a vérzésed, használj tisztaságit.(Abból is a Libresse-t ajánlom.) De azt, hogy nehogy átázz, naponta 4-5-ször cseréld. Amúgy, ha tényleg ennyire kevés a vérzésed nem is szabad tampont használnod, mert kiszárítja a hüvelyedet. Kérdezd meg, higgadtan, nyugodtan miért nem engedi. Lehet, hogy nyomós oka van rá, amivel téged is rábír a betétre.(Ja és "Soha nem mond, hogy soha!" :D)
2012. jún. 28. 16:15
 12/13 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy elolvasta ezt a cikket: [link]

Am énis ebben a cipőben járok csak nekem nagyon meg szokott lenni, előfordul hogy napont 3-4szer is átázok, pedig a betétem már ígyis 6 mm vastag. Nekem anya azt mondta, hogy még túl fiatal vagyok hozzá, majd pár év múlva kipróbálhatom mert még túl tapasztalatlan vagyok.

2012. júl. 31. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Látom hogy régi a kérdés, de azért írok.

Nem tudom miért nem engedi( azóta engedi már amúgy? ), de az hogy betétet sem, az fura... Nekem elég erős szokott lenni, és a betéttel nem érzem magam biztonságban, meg átázik sokszor a legnagyobb is, úgyhogy áttértem a tamponra. Nem tudom anyukádat ez mennyire nyugtatja meg, de én is szűz vagyok, semmi bajom nincs tőle, kényelmesebb, a fertőzésekről meg annyit, hogy máshogy is elkaphatom, nem vagyok cukorból, hogy úgy mondjam, úgyhogy kár ilyenen agyalni. Cserélni kell rendesen, és ennyi. Vegyél egy dobozzal, ha meg szól érte, mondd meg neki, hogy neked így jó, és kész. Mit tud csinálni?

2013. aug. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!