A fogamzásgátló miatt folyton visszatérő gomba szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Kb. 3 éve szedek fogamzásgátlót, a nemi életem is ekkor kezdtem kb., de azóta nagyon sűrűn, évi 7-8x van gombám. Fehér folyásom előtte is sok volt, de akkor legalább gombás nem voltam... most is állandó a folyás kb., jó erős. Ezzel már majdhogynem együtt tudnék élni, még ha nagyon kellemetlen is, csak ne lennék mindig beteg is:S Valaki volt már ilyen helyzetben, hogy nem tudott emiatt bogyót szedni?2012. jún. 25. 19:13
1/6 anonim válasza:
Igen, ez egy általános mellékhatása minden fogamzásgátlónak. Jobb ha elhagyod a gyógyszert és a párodat is kikezelik.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tartottam ettől:( Ugyanis a gumi nekünk valahogy nagyon nem jó, tök kényelmetlen mindkettőnknek, más hatékony védelmi mód, ami nem okoz gombára hajlamot, az éntudtommal nincs. Amit a hüvelybe kell helyezni, mind írja, hogy gombára hajlamosít... szóval ez egy 22-es csapdája...
2012. jún. 25. 19:22
3/6 anonim válasza:
Pesszárium nem hajlamosít a gombára.
4/6 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt, amikor abbahagytam a tabiszedést, rögtön elmúltak a tünetek. Ha gumit használtok, tegyetek rá plusz sikosítót, akkor legalább neked nem lesz annyira kellemetlen. Ha a barátodat szorítja, akkor vegyetek nagyobb gumit. (gyógyszertárban lehet kapni)
Ha a folyás zavar, akkor szerezz be ph 4-es lemosót, én is olyat használok és nekem segít.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, marad a tabi, mert egyszerűen minden más kevésbé biztonságos és kényelmetlenebb is. Viszont valamit valamiért, szóval vsz maradok hajlamos a gombára, de igyekszem a kis praktikákat továbbra is bevetni, hogy legalább ritkábban jöjjön csak elő, ha már muszáj neki... de hasznos tippeket kaptam, köszönöm még egyszer!
2012. jún. 28. 15:13
6/6 anonim válasza:
Laktóz tablettás irrigálás segíti a gomba gyógyítását, mert a savanyú hüvelyi pH mellett elszaporodnak a jó baktériumok. D.-ben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!