Vajdics kérdése:
Szerintetek Fürödhetek úgy tengerben hogy megvan?! Persze tamponnal!
Figyelt kérdés
Ma jött meg és most megyünk nyaralni horvátországba...És nem tudom hogy ajánlatos-e ha megvan fürdeni...:/2012. jún. 24. 22:36
2/10 anonim válasza:
nem ajánlatos, de én tuti fürdenék..csak arra figyelj, hogy ne legyél órákat a vízben és amikor kijössz mindenképpen cserélj.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fürödhetsz tamponnal-főleg, hogy tengerhez mentek. Én pl strandon bizos nem fürödnék ha megvan még tamponnal sem. A tenger az más.... Jó nyaralást!
4/10 anonim válasza:
aki nagyon érzékeny a fertőzésekre annak nem a javasolják mert ilyenkor nyitott a méhszáj könynen el lehet kapni ilyen nyavaját. De én úgy gondolom hoyg azért a tenger tisztább mint egy tó, ráadásul nincs olyan nagy tömeg szerintem tamponnal belemehetsz nyugodtan ,esetleg többször cseréld!
5/10 anonim válasza:
Úgy is tudsz "fürödni" hogy egy gumimatracra fekszel és úgy mész be a vízbe, vagy vannak ilyen 'fánk' szerű nagy úszógumik amikbe bele tudsz úgy ülni hogy nem vagy teljesen a vízben. Így talán nem olyan vészes és mégis kb. vízben vagy + még barnulsz is :)
6/10 anonim válasza:
Igen, de óránként cseréld a tampont!
7/10 anonim válasza:
NE!!!! Én tapasztalatból mondom, nekem egy kis fehércápa egyszer bekapta a zsinórt, mert kilógott a fürdőruhámból, és kitépte belőlem...a vérszagra jött...: ( de ha előtte testápolóval bekened ott lent, nem fogja érezni a szagot ; )
8/10 anonim válasza:
Ebben van igazság, amit az előző válaszoló írt. Tévében is hallottam már, hogy a cápák egymillió liter vízben megérzik egy csepp vér szagát. Szóval tengerbe ne nagyon menj ha menstruálsz.
9/10 anonim válasza:
de úgy kell a zsinórt elhelyezni hoyg a fürdőruhából se lógjon ki. Nem hiszem hoyg a cápák ott a tópart közelében úszkálnának. Persze számít hoyg melyxik részre mentek de az adriai tenger nincs tele cápákkal. Én mindig csak pici halakkal találkoztam
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat sajnos mielött elemntünk nemtudtam már megnézni miket irtatok de azért köszönöm:)
2012. júl. 31. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!