Jövőhéten megyünk nyaralni az Adria partjára. Fürödhetek még a tengerben? 28 hetes leszek akkor.
Mi is autóval mennénk. Az a helyzet, hogy ma voltam a dokimhoz, gondoltam megnézetem magam mielőtt nekivágunk.
Egy kicsit húzta a száját a hír hallatán, de aztán elmondta mire vigyázzak. A fürdésről egy szót nem ejtett. A méhszájam zártságát sem ellenőrizte.
Nem tudom merjek-e fürdeni így.
én nem mennék bele max combig.. nehogy vmi fertőzést kapj..annyit egy tenger se ér.. főleg h a doki meg sem nézett rendesen.. napozással óvatosan,a hasad legyen betakarva.. egy tankini fazonú világos fürdőruha jó.. de lemosakodni szabad sőt ajánlatos és én vinnék egy jó kis szalmakalapot.
jó nyaralást!!!
Nyugodtan fürödheszt, a természetes vizek közül a tenger a legtisztább.
(Amikor egyszer Szolovéniában voltunk, és estem egy baromi nagyot robogóval, persze a nyaralás elején a sebeim tök hamar gyógyultak a tengervíztől.)
Egyébként mindkét terhességemnél fürödtem a tengerben.
Szia!!!
Én két hete jöttem haza Horvátországból. A 28-29. hetemet töltöttem ott. Minden nap fürödtem a tengerben sőt, volt, hogy két óra hosszáig is bent voltam a vízben, meg úsztam bementem a bólyáig, több méter mély vízbe. Én is megvizsgáltattam magam előtte, de az én dokimnak az első az volt, hogy ellenőrizte, hogy a méhszáj zárva van e. Egyébként ő kifejezetten ajánlotta nekem a fürdést.
Azért ez a te döntésed, ha úgy érzed jó neked, bemész, eleinte én is aggódtam, hogy biztos jó e a babának, de mivel én nagyon élveztem úgy gondoltam az neki is jó. Az utazás nem annyira kellemes, de megéri. Én a napozással voltam nagyon óvatos, egész nap napernyő alatt feküdtem és a hasam letakartam egy törivel.
Érezd jól magad! És pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!