Akkor most ez hogy van? Kisterhesen fürödhetek a Balatonban? 4-6 hetesen
Figyelt kérdés
barátokkal mennénk, még nem szeretnénk megoszatni a jó hírt. egy-egy mártózásra ti bemennétek a vízbe?2010. júl. 15. 14:48
1/11 anonim válasza:
a természetes vizekkel nincs gond ha nem görcsölsz nem vérzel vagy barnázol akkor nyugodtan de csak óvatosan az úszással és esetleg óvintézkedésből előtte és utána használj canesten krémet jó locsizást
2/11 anonim válasza:
miért ne fürödhetnél? Kimossa belőled a babát a víz? Vagy a fertőzésveszély miatt, Balatonban nem hinném, hogy lennének ilyen problémák.
3/11 A kérdező kommentje:
volt itt korábban egy kérdés. még akkor nem tudtam, hogy én is várandós vagyok és azt írtam, hogy miért ne, amíg nem nyílt ki a méhszája, meg nincs panasza. aztán jött egy csomó válasz, sokan már az elejétől kezdve nem fürdöttek. ezért tettem föl a kérdést.
2010. júl. 15. 14:55
4/11 anonim válasza:
Szia! Én fürödnék 9 hónaposan is :)
5/11 anonim válasza:
Nézesd meg magad dokival, ha zárt a méhszáj akkor lehet. De a doki úgyis megmondja:)
Jó babavárást:)
6/11 A kérdező kommentje:
ok. akkor lehet, hogy épp tumultus volt akkor túlaggódó kismamákból :)
köszönöm a válaszaitokat!
2010. júl. 15. 15:03
7/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy kb egy hónap míg bejutok. na majd megpróbálom mondani, hogy sürgős
2010. júl. 15. 15:04
8/11 A kérdező kommentje:
Balatonra viszont holnap megyek. csak nem lesz belőle baj.
2010. júl. 15. 15:05
9/11 anonim válasza:
Írj ide: www.orvostudakozo.hu :) Itt még ma kapsz választ :)
10/11 anonim válasza:
Terhesség ideje alatt fokozott a hüvelyi fertőzésveszély, ahányszor kijössz a vízből, cseréld le az alsód sárazra, hogy ne szaporodjanak a gombák, bacik. Addig fürdesz ameddig akarsz. Mi is megyünk a Balcsira augban, már alig várom! :)
17 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!