Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beteg vagyok? KÉRLEK SEGÍTSETEK

Beteg vagyok? KÉRLEK SEGÍTSETEK

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek segítsetek, szűz vagyok,17 éves leszek a nyáron. Amióta mentruálok majdnem minden nap fehér váladék jön a vaginámból. Nem tudom mi ez, orvoshoz félek fordulni egyenlőre. Lehet az oka a nemi aktusra való vágy? Előre is köszönöm a segítséget.

2012. jún. 21. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem valószínű, hogy ez az oka. A nemi vágy miatt olyankor szokott a hüvely nedvesedni, ha valami nemileg izgató dolog ér. Elvileg hüvelygomba vagy más fertőzés okozhat ilyet, én a helyedben elmennék orvoshoz.
2012. jún. 21. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha túró szerű illetve kelemetlen szagú akkor hüvely gomba. Canesten combival próbálkozhatsz nekünk eddig 2ből 2x bevált.
2012. jún. 21. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor normális. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
2012. jún. 21. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha vannak a fent leírt tünetek inkább orvoshoz menj, mert nem tudod mi bajod van, és ha csak otthon kísérletezel, akkor nagyobb bajt is csinálhatsz.
2012. jún. 21. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. jún. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!