Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérlek, segítsetek! Mi lehet ez??

Kérlek, segítsetek! Mi lehet ez??

Figyelt kérdés
Par napja, egy duzzanatot talaltam a szemeremdombon bal oldalan! Nem mindig latszik, mitol van ez? Ez rosszintdulatu daganat?
2010. dec. 31. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Go see a doctor!

Akármi is lehet, de hogy milyen indulatú azt végképp nem mondja meg itt senki.

2010. dec. 31. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a neved alapján 21 éves vagy, akkor először is tanulj meg írni. Magyarországon vagy, nem külföldön. Másrészt, mi így láttatlanban honnan jó fenéből tudjuk, hogy mi van benned? Az orvosok sem dobálóznak azzal, hogy rákod van, először végeznek biopsziát (szövettan), hogy mi az pontosan. (ha rtg-vel, vagy egyébbel nincs biztos diagnózis)

Mássz el orvoshoz, ha nagyon aggaszt az a valami téged, nem vagy már szaros gyerek, gondolom feléred ésszel magadtól is...

2010. dec. 31. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyirokcsomódat találtad meg.De inkébb menj orvoshoz.
2010. dec. 31. 12:41
 4/7 anonim válasza:
ilyen nekem is volt ^^ szerintem csak megütötted xD vagy én nem tudom, nekem is szokott ilyen lenni még egyszer se mentem el orvoshoz de te azért menj el, legyél benne biztos hogy nem valami daganat...ja és hanyagold az angolt mert magyar vagy, gondolom -.-
2010. dec. 31. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Mutasd meg orvosnak, még neki sincs röntgenszeme, el fog küldeni különböző vizsgálatokra. Egyébként meg írj magyarul, tök felesleges ez a hülye nagyzolás. Jé, tudok angolul. Te is tudsz? Semmi értelme, több választ nem fogsz kapni ezért, nagyobb kislánynak meg nem tűnsz. A Te korodban ezt már tudnod kéne.
2010. dec. 31. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen,csk kicsit lennebb.napokig nem tudtam mi az,majdnem dió nagyságú volt.aztán a zuhanyzóban tüzetesebben megnéztem,és rájöttem,hogy pattanás. kinyomtam(vagy fél órát szenvedtem vele,mert gennyes volt),és utána még fájt egy pár napig,de ennyi.
2010. dec. 31. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
gratulálok utolsó...amúgy nem pattanás, hanem egy randa tályog volt tele vírussal
2010. dec. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!