Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El fog múlni a fejfájásom?...

El fog múlni a fejfájásom? SEGÍTSETEK KÉRLEK!

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek és fáj a fejem. A történet viszont ennél bonyolultabb.

Szeptemberben kezdtem szedni Yasminelle-t. Az első levél szedésekor rendszertelen vérzés jelentkezett. Később ezzel nem volt gond, viszont a fejem fájni kezdett a gyógyszertől. Vártam egy ideig az orvos javaslatára, majd decemberben abbahagytam.

Ezek után az orvos felírta nekem az új Qlaira nevezetű fogamzásgátlót. Ezt egy hete szedem, viszont van egy olyan érzésem hogy a mostanában jelentkező fejfájásom emiatt jött elő megint. Az orvos azt mondta, hogy meg kell szokni a gyógyszert és várjak, szedjem még egy pár hónapig, hátha megszokom.

A kérdésem:

- Szerintetek van értelme várnom?

- Megszokhatom? (Ennek más az összetétele, bízok benne, hogy megszokom.)

- Mondták már azt is, hogy ha az előzőtől fájt, akkor ettől is fog, mert nem sokban térnek el. Viszont akkor az orvosok miért írják fel azzal a szöveggel, hogy kevesebb hormontartalom?

- Van olyan akinek elmúltak a tünetei egy idő után?

Segítsetek kérlek!

2010. febr. 8. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ajaj!Anno fogamzásgátlót szedtem, nem írom le a nevét. Egy évig semmi bajom nem volt tőle, azután meg nem volt három hónapig menstruációm. Na akkor kezdődött a cirkusz iszonyatos fejfájás két hónapig, vizes törőlkőzővel a fejemen járkáltam a klinikán,mert már odajutottam vele. Végül kiderült a fogamzásgátlótól agyi érszűkületet kaptam, és 2 hétig értágító infúziót kaptam. Rettenetes beteg voltam.Fél év kellett hogy rendbe jöjjek.Na azóta nekem ajánlhatnak bármilyen fogamzásgátlót soha többet.
2010. febr. 8. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmm... Ez nem hangzik túl jól! Én is pont ettől tartok, hogy valami komoly bajom lesz. Én arra gondoltam, hogy ha megint nagyon elkezd fájni, akkor abbahagyom. Most még nem vészes, de az előzőnél volt olyan, hogy sehogy sem múlt el, muszáj voltam aludni. De ezek szerint ennyire súlyos lehet a dolog? :S
2010. febr. 8. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Ha tud még valaki segíteni, várom a válaszokat.

2010. febr. 8. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a másodiktól is fájni kezdett, akkor én meggondolnám, hogy egyáltalán szedjek-e ilyesmit. Tudom, hogy ez kegyetlen, de pl. nekem tönkrevágta a szervezetemet az anno legkíméletesebb pirula, pedig csak 1,5 évig szedtem, és nem is szedhetek többet, orvos mondta. De nem is szeretnék. Szerintem sürgősen állj le vele, a fejed nem véletlen fáj... Ha rendszeres nemi életet élsz, akkor váltsatok alternatív megoldásra, ha pedig hormonális okokból szeded, akkor is kell, hogy legyen másik megoldás. A fejfájás nem vicc!!!
2010. febr. 9. 00:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 9. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akiknek a szervezete nem bírja el a fogamzásgátlók hatásait. Ne erőszakold meg a tested, a fejfájás elég erős jelzés a testedtől, hogy nem jó neked. Állj le a fogamzásgátlókkal a magad érdekében. A testedre magadnak kell vigyázni.
2010. febr. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!