Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez rák lehet (végbél)? KÉRLEK...

Ez rák lehet (végbél)? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Székrekedésem van+ 3 hét alatt fogytam vagy 3 kg-t. 2 hónapja lett egy sebem,és vérzett a fenekem.(belülről) már nincs ilyen gondom,de gyanús,hogy így megy lefelé a súlyom.Nem eszek természetesen olyan sokat,mint szoktam,hasam nincs ,vagyis nincs hájam.van olyan,hogy 4 nap után tudo wc-zni de már mindennapos. tippek? :( 13 éves vagyok,augusztusban voltam.Magömlésem még nem volt,szőröm se nő(hónalj)
2011. szept. 26. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:

dehogy vagy rákos, ezt verd ki a fejedből. a székrekedéstől berepedt a végbeled. a fogyás a pubertánskortól is lehet, most fogsz sokat változni

testileg is.

ha újra vérzés jelentkezne, azért fordulj orvoshoz, aranyér is lehet.

2011. szept. 26. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) csak olyan sok mindent vertek bele a fejembe a sok rossz felfogású emberek,hogy leamortizáltak engem :/ köszönöm,további jó válaszolgatást ;)
2011. szept. 26. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szüleidnek gondolom már említetted. Nem voltatok orvosnál azóta?
2011. szept. 26. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, ha nem eszel annyit mint szoktál, akkor természetes, hogy fogytál. Persze háziorvoshoz menj el a székrekedés miatt, mert ez nem normális dolog. Végbél vérzés gondolom a kemény széklet miatt volt, talán végbél berepedés, ezzel sebészetre menj, ott megvizsgálnak és adnak rá kenőcsöt.

Táplálkozásodon is változtatni kellene, talán kevés folyadékot fogyasztasz, nem eszel elég rostosat, próbálj meg esténként megenni egy activiát, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, zöldségleveseket.

2011. szept. 26. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj, semmi bajod :D

a székrekedésre annyit tudok írni, hogy minden reggel éhgyomorra egy evőkanál lenmagot lenyelsz egy nagy pohár vízzel, nagyon jót tud tenni :D én is ezt csinálom, nekem nagyon bejött :D

2011. szept. 26. 17:01
 6/8 A kérdező kommentje:
nem őrölt lenmagom van :/ azzal egyem? :D
2011. szept. 26. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
egész, teljes lenmagot :D
2011. szept. 26. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
kösziiii :DD not problem ;) xdd
2011. szept. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!