Az hogy kinek fáj a hasa amikor menstruál, az mitől függ?
egyéntől
közeli nő családtagjaim mind görcsölnek,szenvednek minden hónapban,nem változott gyerek előtt után semmi,ugyanugy
én még sosem görcsöltem ilyen miatt,nem fáj semmim,nincs hangulatingadozásom,semmi.Gyerek után se történt változás.4-5 nap gyenge vérzés és kész.Belőlük ömlik.
Nem,nem lettem elcserélve a korházban :)
Sem nekem, sem semelyik családtagomnak soha semmi problémát nem okozott a menstruáció. Egyéb nőgyógyászati probléma sem fordult elő a családban (mármint a közeli családtagok között) Szerintem elsősorban szerencsés gének kérdése.
Ettől függetlenül sohasem gondoltam azt, hogy mások kényeskednek vagy eltúlozzák a kínjaikat. Inkább csak örülök annak, hogy nekem semmi bajom.
Gének? Négy közeli rokonról mesélnék akkor.
Én szinte ugyanolyan vagyok mint máskor, a hasam se szokott szinte fájni soha, szóval szerencsés vagyok. Ikertesómhoz nem lehet nyúlni mert időzített bomba, végighisztizi a napot, beleköt mindenkibe, kibírhatatlan.:D Húgom meg full depressziós lesz, csendes, szomorú végig, bújik mindenkihez, a pasijához, hozzám vagy akárkihez.
Anya meg "csipkelődős" lesz, viccesnek szánt, de néha elég durva bezsólásai vannak. A legjobb, amikor anyának, meg a húgomnak egyszerre van meg, anya beszól, a húgom meg sír, vagy anya és az ikertesóm, anya beszól, a tesóm ordít és hisztizik.
Nekem 7-8 napig tart, az ikertesómnak 3-4, húgomnak 6-7, anyának 5-6.
Nekem olyan pontos, hogy órát lehetne igazítani hozzá, ikertesómnak állandóan csúszkál, anyáé és a húgomé aránylag pontos. Én rengeteg vérzek (nappalra éjszakai betét gyakran, de rózsaszín always-5 cseppes-nél még a legenyhébb napokon is kell, húgom meg alig vérzik, a legdurvább napokon néha rózsaszín kell már neki).
Hugi szokott görcsölni is, anya és a tesóm néha szenvednek egy keveset, de nem sokat-de igazából a húgom is jól bírja, neki sincsenek halálos fájdalmai (mint egy-két ismerősnek).
Nekem SOHA életemben nem fájt a menstruáció.
Durva, hogy négy közeli rokon csaj vagyunk (mellesleg ketten ikrek), akik együtt vannak rengeteget és mégis a kezdetektől ennyire eltérően viseljük. :D Egyszer érdekelne mi szabja ezt meg.
20/L
tegnap 13:39: nekem szinte dettó ugyanilyen rossz :S
Hát tényleg jó érdekes ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!