Mitől függ, hogy egy nő mennyire vérzik, amikor menstruál? Pl. Függ a kortól, hogy szűz-e, hogy szülte már, vagy hogy mennyi ideje jött meg neki a menzesze?
én 14 éves szűz lány vagyok, 2.5 éve menstruálok, de nekem egyáltalán nem erős a vérzésem. a legerösebb napon is kibirok egy mini tamponnal 8 órát.
anyukámnak viszont nagyon erős, neki a nadrágja is mindig véres lesz, pedig ő még vattát is használ.
Ez nem függ feltétlenül a szüléstől, vagy a szüzesség meglététől, szerintem inkább alkati kérdés.
Nekem 12 éves koromban jött meg először, akkor se volt túl kevés, de tűrhető volt. Aztán kb. 13 éves koromtól kezdve iszonyat erős. Első két napban super tamponnal jó ha kibírok 2-3 órát. Utána már tűrhető, de az elején nagyon sok jön, és ilyenkor görcsöl is a hasam.
A szüzességemet 16 éves koromban veszítettem el, de semmiben nem befolyásolta a menstruációmat, nem lett se több, se kevesebb.
18/L
Nekem is úgy van, mint az első válaszolónál, hogy miután először megjött már nemsokkal rá nagyon erős lett... Múltkor vizsgázni voltam a 2. napomon, super tampon + betét és így is átáztam :S Mondjuk itt lehet az idegességtől is, de annyira nem függ össze, mert különben is erős.
Nem szoktam gyakran dühös sem lenni :) (ahogy az egyik válaszoló írta)
Meg nekem éjszaka is jön rendesen. Barátnőim mondták, hogy nekik olyankor egyáltalán nem, vagy csak pár csepp... Érdekes.
Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor meg alig volt, illetve csak olyan kis normális. (mint különben a 4.-5.napomon)
Nekem amúgy nagyon szokott görcsölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!