Igaz az hogy amikor menstruál az ember nem szabad hajat festeni?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2008. márc. 21. 13:32
1/9 anonim válasza:
Szerintem akkor is lehet hajat festeni. Legalábbis én szoktam, és semmi bajom nincs tőle.
2/9 anonim válasza:
Igaz. Mert akkor nem ugy fogja be,vagy be se fogja a festék a hajadat.Tapasztalat.20éves lány
3/9 anonim válasza:
Ez attol fugg hogy milyen fajta vagy.Van olyan akinek rendesen szepen befogja a hajat a festek de van akinek vagy mas szinre vagy be sem fogja a szomszed lany be akarta vorosre festeni a hajat es feketere jott ki .Hogy miert van nem tudom.Attol fugg hogy milyen fajta vagy!
4/9 anonim válasza:
Csak azért nem javasolják,mert nem fogja úgy be a hajat.
5/9 anonim válasza:
Igen,én mindenhol igy hallottam,ugyanis a hajfestés végeredménye lehet,hogy nem megfelelő szinű lesz.
6/9 anonim válasza:
Nem tiltja semmi csak hamarabb ledobja v.egy-két helyen nem fogja be.
1 fodrász
8/9 anonim válasza:
nekem a fodrászom azt mondta hogy néhány nőnél nem fogja be a festék a hajat mikor menstruál viszont van akinek meg csak akkor fogja be.emberfüggő. de a többségnél semmit sem befolyásol.
9/9 anonim válasza:
ez egyáltalán nem igaz, mindent lehet csinálni menstruációkor, az embereknek csak az agyában születtek meg az ilyen bődületes hülyeségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!