Hogyha még egyszer sem jött meg nekem. és néha oda nyúlok mert viszket és ilyen fehér izé jön belöle ( a nunimból) ez normális?
Figyelt kérdés
néha van hogy mellettem ül valaki és érzi a szagot gatyán keresztül és a bugyimon meg sárga2012. jún. 13. 15:22
1/5 anonim válasza:
Ha viszket a puncid, és rossz szagú a folyás, akkor orvoshoz kell menni.
2/5 anonim válasza:
A viszketés és az erős kellemetlen szag arra utal, hogy beteg vagy. Beszélj Édesanyáddal és menjetek el egy nőgyógyászhoz. Jó tanács: ne vakargasd meg, mert könnyen összeszedsz még több fertőzést.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor is ha nem fáj??
2012. jún. 14. 16:44
4/5 anonim válasza:
Ha viszket a puncid, akkor orvoshoz kell menni, hiszen az sem normális.
5/5 anonim válasza:
Igen, akkor is, ha nem fáj. Megértem, hogy nem szívesen mész el nőgyógyászhoz, de sajnos muszáj leszel. Ezek a betegségek nem múlnak el maguktól. Komolyabb következménye is lehet, mint pl meddőség. Ez még lehet most nem is érdekel, de később nagyon is fog, mikor babát akarsz. Gondolj ezekre, meg milyen kellemetlen már mikor más is érzi, hogy büdös vagy ott lent? Az orvosnál töltött idő meg körülbelül 10 perc, ennyit ki lehet bírni, kapsz gyógyszert és elmúlik a bajod pár nap alatt. Ma már van lehetőséged nő nemű nőgyógyászhoz menni, bár hozzáteszem, hogy neked a tini nőgyógyászatra kell menned, ott tuti nő lesz. Kedves lesz és megértő, nincs mitől félned, ha esetleg ezért vonakodsz orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!