Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normalis ez a feher folyas?...

Normalis ez a feher folyas? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Van ez a bizonyos feher folyasom ami normalis a noknel!Van hogy feher,van hogy atlatszo zseles allaga van!De amit utobbi idobe megfigyeltem az az hogy ha pl mikor kifujom az orom es erolkodok ojankor szabajosan erzem ahogy kifolyik belolem valami.S ugyan ezt erzem akkor is ha sokat ulok egy hejbe keresztbe (egymasra) tett labakkal,ahogy fel alok es lepek parat erzem ahogy kifolyik.Mindez normalis?
2012. febr. 22. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Nekem is ilyen folyásom van. Úgy tudom, csak akkor kell aggódni, ha furcsa szaga vagy színe van.
2012. febr. 22. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, normális, nekem is sok folyásom van én is érzem ezt.

A mensid megjött már? Utána nekem kevesebb lett kicsit.

Amíg nincs kellemetlen szaga addig ne aggódj:)

2012. febr. 22. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:

megjott,mar evek ota.

De a folyasra csak ugy kb masfel eve figyeltem fel

2012. febr. 22. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor, ahogy írtam előbb, amíg nincs rossz szaga és ilyen krémes állagú, nem kell aggódnod:)
2012. febr. 22. 16:11
 5/5 anonim válasza:
igen ugyvan ahogy a tobbiek is irtak csak akkor van baj ha kellemetlen szaga van es ha sargas barnas amig feheres atlatszo addig nincs baj,amugy meg az ovulacio elott es az ovulacio alatt pedig meg tobb van mint maskor,amugy nekem is allando jelleggel van es en is erzem ahogy kifolyik sokszor.
2012. febr. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!