Mennyi folyás a normális?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ugyan is, hogy mennyi a normális mennyiség. Nem baj ha egy kicsit fehéres? De az csak akkor van ha sok van (szerintem sok). Akkor szokott több lenni ha meg fog jönni. De pl. valamelyik tesi óra után is nagyon sok volt. Miért van ez? Semmi kedvem nőgyógyászhoz fordulni ilyen számomra aprónak vélt probléma miatt, de azért szeretném tudni mi a megfelelő mennyiség! 15/L2012. febr. 1. 21:55
1/4 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, mindenkinél más. Az normális, hogy mielőtt megjön, több. A tesióra alatt nem tudom, miért lehetne több, szerintem azzal nincs összefüggés.
Az biztos, hogy ha eddig nem volt sok, és hirtelen sok lett, az nem normális, hanem fertőzésre utalhat.
Ez nem "aprónak vélt probléma", hanem nagyon is komoly dolog, mert a kezeletlen fertőzés gyulladás, azzal hegesedést és végleges meddőséget okozhat.
Most 2 perc kellemetlenség a dokinál, 7-10 nap kúp, ha meg nem mész el, és később gyereket akarsz, és nem lehet, akkor meg fájdalmas vizsgálatok és műtétek, és meddőségi kezelés, párkapcsolati krízis vár. Gondold át.
2/4 A kérdező kommentje:
Reggelente szokott több lenni. Általában olyan mint egy komplett menstruáció a 4. napban, van is de nincs. Szóval nem telik el úgy nap, hogy ne lenne. Kiv. ha épp most lett vége a mensimnek.
2012. febr. 1. 22:22
3/4 anonim válasza:
Azt nem Neked kell eldönteni, hogy mi az apró probléma, viszont ha nincs kellemetlen illata a folyásnak, és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor orvoshoz kell menned.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem csíp nem viszket, nem szagos.
2012. febr. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!