Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Mért van ez?

Ez normális? Mért van ez?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok és mostanában sokkal több lett a fehérfolyásom. Már nagyon szőrösödök. Még nem jött meg. Tegnap annyira sok volt a folyásom, hogy a bugyim teljesen átázott. De teljesen normális színe van és nem büdös.
2012. febr. 16. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Annyi ilyen kérdés van, miért nem lehet olvasgatni, meg anyukáddal beszélgetni!

Igen normális!!! Változik a szervezeted! Ha kell, használj tisztasági betétet,akkor nem fog elázni a bugyid.

2012. febr. 16. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a folyás csak azt jelenti, hogy beindult a nemi érésed, de hogy mikor fogsz menstruálni, azt nem lehet tudni. Ez tisztítja és védi a hüvelyed. Addig normális, amíg nincs furcsa szaga, és nem csíp vagy viszket a puncid.
2012. febr. 17. 06:33
 3/5 A kérdező kommentje:
a retkes anyucikátokat túrós fasúak:)
2012. febr. 22. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi bajod van kedves kérdező? A második vagyok, és én rendesen válaszoltam.
2012. febr. 22. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
nem neekd irtam , az elsőnek, ha nem tecik a kérdés nem kell válaszolni meg főképp nem kell bunkózni......
2012. márc. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!