Visszatérő hüvelygombára milyen gyógyszert vagy kúrát szokott az orvos felírni?
Amíg nem szünteted meg véglegesen, mindig vissza fog térni.
Erre kiváló egy kitartó candida kúra, mellyel óriásit lendítesz az immunredszereden is. Ez a tuti sikere a végleges candida legyőzésének.
4 hónapja csinálom a candida diétát, és nekem nem hatott....visszatérő hüvelygomba kezelése protokoll szerint szájon át szedhető gyógyszerrel történik kúra szerűen. na nekem ez sem hatott :D
fél éve szenvedek ettől,most letettem a foggátlót és rózsamézet használok napi 2x 1 hónapon keresztül, mert már nem akarom több gyógyszerrel bombázni magam se fent se lent.
amúgy nekem meggyőződésem, hogy az orvosok nem kezelik ki rendesen a hüvelygombákat és ezért van annyi nő akinek mindig visszatér.
21L
Ja hát az alap persze, hogy fogamzásgátló mellett nem múlik el a gomba. Nagyon hajlamossá tesz rá a gyógyszer, szóval azt tényleg le kell rakni, annak aki candidás.
A candidát csak egy életmódváltás tudja végleg megszűntetni. Az immunrendszeredet erősíteni kell, a hüvelyflórát vissza kell telepíteni, hogy ellenállóbb legyen.
Bugyikat 90 fokon kimosni, kifertőtleníteni, törcsikkel ugyanez, hogy mosakodás után ne onnan kapd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!