Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha havim van akkor ha OB-t...

Ha havim van akkor ha OB-t használok mehetek uszodána?

Figyelt kérdés
??
2012. jún. 7. 20:02
 1/10 A kérdező kommentje:
*Uszodába*
2012. jún. 7. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
igen.
2012. jún. 7. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Azért belevérezni a vízbe, nem túl higénikus. Én se örülnék ha a mellettem tempózó lányka körül a víz úgy nézne ki mint valami Cápa filmben cápatámadás után. Hiszen itt a vízzel is megszívja magát a tampon, és a vért kevésbé fogja meg gondolom.
2012. jún. 7. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
igen mehetsz
2012. jún. 7. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Fujj!
2012. jún. 7. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
kedves 3 és 5 látom soha nem mentetk úszni tamponnal. Menj nyugodtan nem vérzel, a tampon biztonságos.
2012. jún. 7. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
A tampont arra találták ki többek közt, hogy ha egy lány menstruál, akkor is bemehessen a vízbe. Nyaralásnál nagyon hasznos, amit előre lefoglal az ember, de pont akkor jön meg neki. Ugyanakkor a menzesz közben fokozódik a fertőzésveszély tampon ide, tampon oda. Éppen ezért, mivel az uszoda gondolom megvár, a helyedben kihagynám. Ettől függetlenül mehetsz akkor is, ha nem OB-t használsz, hanem más márkát, nem ezen van a hangsúly. Ja, és óránként érdemes cserélni, vagy ha megszakítod a fürdőzést/úszást. Nem fog senkit elönteni a vér, nem fog mellette kifolyni, satöbbi.
2012. jún. 7. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is mentem, nyaraláson is. Azért találták ki. Ha nincs bent rendesen, megszívhatja magát, egyébként nem. Nem normális, ha víz megy bele, és semmi nem folyik ki, amíg nincs tele.
2012. jún. 7. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Maximum egy óráig lehetsz vízben. Ha kijössz, töröld meg a puncidat intim törlőkendővel és ha újra vízbe akarsz menni, akkor tegyél be új tampont.
2012. jún. 8. 06:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy mehetsz. A hüvelyedbe egyébként nem megy föl a víz, csak a mensi fog a tamponba távozni (ha jól teszed fel). :) Csak utána mosakodj meg normális intim lemosóval.
2012. jún. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!