Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » VOLT fesztival, van-e láthatat...

VOLT fesztival, van-e láthatatlan pelenka?

Figyelt kérdés

Lehet nem itt a helye ennek a kérdésnek, tudtok olyan felnőt pelenkát-betétet ami nem látszik át a ruhán keresztül?

Már három koncertet hagytam ki mert ősszel az egyik koncerten bepisiltem , szerencsére senki se látta,remélem. Nagyon kicsi a hólyagom és minden 2-3órába kell pisiljek, ami egy ilyen koncerten nem megoldható, út oda ,ki tudja ott hol van WC, és persze 6-7 leszünk és ciki őket feszt WC rángatni... Van valami oljan pelenka ami nem látszik, ha modjuk egy nagyon hosszú trikót veszek fel ami eltakarja a popsim. Ki lehet vele 7-8 órát birni a melegbe? Vagy van más megoldás, házilag készitet valami?

2009. júl. 1. 21:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Nekem az Attends active slip M8 bevált. Farmer alatt sem látszik. Én kb három bepisi után szoktam cserélni. Ha szoknya alá veszed vegyél fel egy franciabugyit mert az megtartja.
2016. jan. 17. 01:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én VOLT fesztivrára én mindig pelenkát hordok és még sose veték észre rajtam.
2016. júl. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!