Lehet nem itt a helye ennek a kérdésnek, tudtok olyan felnőt pelenkát-betétet ami nem látszik át a ruhán keresztül?
Már három koncertet hagytam ki mert ősszel az egyik koncerten bepisiltem , szerencsére senki se látta,remélem. Nagyon kicsi a hólyagom és minden 2-3órába kell pisiljek, ami egy ilyen koncerten nem megoldható, út oda ,ki tudja ott hol van WC, és persze 6-7 leszünk és ciki őket feszt WC rángatni... Van valami oljan pelenka ami nem látszik, ha modjuk egy nagyon hosszú trikót veszek fel ami eltakarja a popsim. Ki lehet vele 7-8 órát birni a melegbe? Vagy van más megoldás, házilag készitet valami?
pelus, ami felnőtt mennsiséget elbír létezik de elég vastag... jobb, ha keresek WC-t, én nő vagyok és sokszor volt, hoyg nagyon mensiztem és amiatt kellet 3 óránként wc.re menni, más is megérti,.... a wc a biztos
2009. júl. 1. 21:19
2/12 anonim válasza:
Tena betét hosszú póló, vagy szoknya alól biztos nem látszik ki. Előtte meg lehet próbálni.
2009. júl. 1. 21:23
3/12 anonim válasza:
Talán a Tena-lady nagy méretű betétjét kipróbálhatnád. ez már majdnem olyan mint a pelenka, de nem kell elöl összecsatolni, csak a bugyiba kell betenni. Vastagnak olyan vastag kb. mint egy vastagabb tisztasági betét. Hát próbáld ki, jobbat nem tudok sajna mondani. Amúgy én is ebben a cipőben járok, ha megyek valahova, akkor nem ismerek előtte inni semmit sem.
2009. júl. 1. 21:25
4/12 anonim válasza:
Szia! Velem is előfordult ilyen, a pogóban voltam a kedvenc koncertemen, már nagyon kellett pisilnem de végig akartam várni a koncertet, míg egyszer csak vki nagyon meglökött és rám esett vagy 4-5 ember,na akkor pisiltem be én is. De nem sokat csak épp,hogy a vége kijött,de elég kellemetlen volt,bár nekem sem vette észre senki :D úgyis tiszta víz volt mindenki... :D
Szóval szerintem is menj vécére,beszéld meg a haverokkal,hogy elmész vécére,várjanak meg itt vagy mondják meg hol lesznek és ennyi... :)
Érezd jól magad!!! :))
5/12 anonim válasza:
Mivel a nők egészségéhez írtad gondolom nő vagy.Mond azt hogy megvan a menzeszed és ezért kell wcre rohangálnod.A vonaton is van wc vagy nem tudom mivel mész.Max veszel olyan wcre rakható papír ilyen ülőke formályú valamit és úgy mész wcre hogy ne kapj el semmit.De a wc a tuti szerintem is.És szerintem nem ciki elmenni wcre.Hát azért van!
6/12 A kérdező kommentje:
Nem vonattal megyünk hanem ,remélem, busszal.Na nem arra gondoltam hogy nem megyek WC-re, a lehető legtöbször megyek de félek elindulni a bizonytalanba. Ezt a tena betétet, megnéztem a neten, valami hálos bugyival kell használni vagy simán normál bugyiba kell ragasztani mint a mensi betétet, nem esik ki modjuk egy normál bugyibol mert nagyobb annál, meg ha sokat mozgok?
2009. júl. 1. 21:54
7/12 anonim válasza:
sok ilyen inkontinencia elleni cucc létezik, keress rá neten. olyanok mint a menzesz betétek, csak vastagabbak és több nedvességet szívnak magukba.
2009. júl. 2. 01:17
8/12 anonim válasza:
Ne igyál annyi folyadékot (vizet se, semmit), nem lesz mit kiizzani! Akkor igyál csak, amikor 10 percen belül már olyan koncert kezdődik, amin tuti, hogy kiizzadsz egy liter vizet, mert akkor nem fog kellened pisilni:D Tapasztalat! :D
2010. aug. 18. 14:13
9/12 anonim válasza:
Vegyél fel olyan ruhát amit eltakarja TENA PELENKÁT. jA MEG ESTI ROCK KONCERTEN UGYSE VEZZIK ÉSZRE MERT MINDENKI AZ EGYÜTEST HALGATJA ÉS TOMBOL
2012. jan. 15. 17:33
10/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Szoknya és a kutya sem veszi észre. A bugyi meg gyorsan megszárad és nem lesz nehéz mint a pelenka. 32/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!