Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vannak olyan munkahelyek ahol...

Vannak olyan munkahelyek ahol a nőknek szinte kötelező a pelenka?

Figyelt kérdés
Olyan is van hogy egy nő 4-5 órát kell kihúznia anélkül hogy kimehessen a WC-re? Ez normális?
2010. okt. 24. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

hat ha urhajos vagy technikai buvar akkor igen...

amugy hallottam hogy penztarosoknal van ilyen,pl tesco,auchan hogy nem engedik ki wc-re sem:-o

2010. okt. 24. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pelenkáról még nem hallottam,de dolgoztam már olyan helyen ahol nem lehetett csak úgy Wc-re menni.

Ha valaki nem bírta ki a szünetig az is kimehetett(persze szólni kellett a csoportvezetőnek,hogy tudja miért nem vagy a helyeden) és kifelé menet a kártyát aktiválni kellett,majd amikor visszajött az ember a Wc-ből újra aktiválni kellett a kártyát.Így pontosan tudták,hogy mennyi ideig voltál a Wc-én,és ezeket az időket fizetéskor levonták..Ezt azért vezették be,mert sokan a WC-re jártak bagózni,és volt aki fél órákat volt kint 1-1 cigi miatt..A főnök egyszer kiszámolta,hogy egy dolgozó 6 szál cigi elszívásánál 3 órát lógott a munka alól.

Így viszont érhető,hogy bekeményítettek.

2010. okt. 24. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és volt még egy szabály.Mobil telefont munkakezdéskor kikapcsolni,és a nagy asztalon lévő mobiltelefontartó táblára rakni..Olyan volt mint egy kulcstartó doboz,csak kis fiókok voltak a mobiltelefon részére.Munka előtt mindenki berakta a szokásos helyére,majd lezárták.Munka végeztével mindenki megkapta..Ezt is a sok okos Tóninak volt köszönhető akik állandóan telefonált,vagy sms-t írogatott..Egyszerűen a vezetőség megunta,hogy mindenki a mobilon csüngött. Volt vonalas telefon,ha ne adj isten sürgős lett volna telefonálni egy dolgozónak,akkor is elérhető volt..
2010. okt. 24. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt a tesco-pénztáros dolgot én is sokszor hallottam már. Dolgoztam tesco pénztárban, nálunk ilyen soha nem volt. Persze, szólni kell, ha menni akarsz, csak úgy nem tűnhetsz el. És igen, előfordul, tök hosszú sorok állnak, akkor lehet, hogy kell várnod egy 10 percet, mert nem nagyon szeretnek csak úgy valakit beállítani a kasszádba, mert ha a végén nem stimmel a pénz, neked kell fizetned. De azt a 10 percet mindenki kibírja, felnőtt emberek vagyunk, nem húzod az utolsó pillanatig a dolgot. Sőt véleményem szerint 4-5 órát egyébként is ki lehet bírni. De lehet, csak én vagyok ilyen szerencsés.
2010. okt. 24. 11:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm egy kisebb ABC-be dolgozik mint pénztáros, tegnap beszéltük hogy én is mehetnék oda a másik váltásba dolgozni, akkor derült ki hogy ő is bepelenkázza magát és gyakran be is pisil. A program 6 órás és nincs hova WC-re menni. Hát ez létezik?
2010. okt. 24. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
részben irigyelek hogy ilyen barátnöd van de meg értem a párodat lehet hogy ilyem esetbe én is pelenkába menék dolgozni
2012. jan. 31. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pelenkázás nem kötelező,és nem is várják el a dolgozóktól.De vannak olyan emberek akik annyira munkamániásak,hogy még véletlenül sem engedik meg maguknak azt amit lehetne,hogy elmenjenek wc-re vagy kávé szünetre.Így képes inkább pelenkát felvenni,hogy lássa a főnők ő milyen jó munkásember.1 percre sem áll fel a helyéről..Ez beteges. Én tuti nem viselnék pelenkát amíg nem lenne rá szükségem.

Kizártnak tartom,hogy ezt kötelezték.HA igen,akkor nagy ívben letojnám a munkahelyemet,és feljelenteném őket.

2012. jan. 31. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!