Pelenka 13 évesnek? Szükséges? Vagy felesleges?
Ha ennyire nem szeretne semmit használni, akkor legyél rá tekintettel. Támogasd Őt. Biztos nem könnyű neki.
Lehet kapni gumilepedőket. Akár a rendes lepedője alá berakni, és akkor kárpit sem lesz pisi szagú, az ágy nem szívja be a vizeletet.
Nem látja senki, hogy ott van. Magadnak szerintem ezzel tudsz segíteni.
Szerintem az önbizalmának, magabiztosságának, magáról kialakított képének nem tenne jót, főleg, hogy azt egyébként is megtépázta a válás.
Az jó, hogy szervi oka nincs, így pszichoszomatikus, ami majd rendeződik a pszichológus segítségével.
Javaslom a gumilepedőt, időseknek is szokták azt használni, gyógyszertárban talán lehet kapni, de neten biztos rá tudsz keresni.
A Tena betét amúgy nem pelenka, de ha ellenérzései vannak ezzel kapcsolatban, akkor erről úgysem győzöd meg...
Ne pörögjetek rajta túl sokat, próbáld nem éreztetni vele, hogy Neked ez teher, plusz munka.
Kitartás, helyre fog állni!
Szerintem jó ötlet. Ha már elmondta neked, meg hajlandó volt elmenni orvoshoz, akkor ezzel is meg fog barátkozni.
(emlékszem, nekem is volt ilyen időszakom, majdnem két évig tartott, de annyira szégyelltem, hogy soha nem mondtam el anyukámnak, inkább minden hajnalban ágyat és ágyneműt mostam, hogy ne vegye észre)
Beszélj vele erről, de ne pelenkának hívd, hanem betétnek, így kevésbé fogja kínosnak érezni, és praktikus okokkal érvelj, pl. hogy nem jó ilyen gyakran mosni az ágyneműt. Hátha ez meggyőzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!