Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell ezt csinálni? (lent)

Miért kell ezt csinálni? (lent)

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést amiben valaki azt kérdezte hogy egyesek miért ijesztgetik a kislányokat azzal hogy a menstruáció szörnyű. Én azt kérdezem pl. az ilyen véleményűektől hogy az miért jó hogy hazudsz róla? mert az hogy nem rossz hanem már majdnem jó az nem igaz.

amúgy meg ez nem ijesztgetés hanem a valóság.

Ti mit gondoltok?

2012. jún. 2. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Azt, hogy attól mert neked szörnyű és nem bírod ki nem az az általános és nem olyan szörnyű mint amilyennek beállítják. Én 1 héttel előtte tudom, hogy meg fog jönni abból hogy a mellem egy kicsit érzékenyebb, aztán megjön ,észre sem veszem , közben nem is érzem majd elmúlik. Ennyi. És ez mindig is így volt. Mint írtam nem mondhatod azt senkinek , hogy ez a valóság ugyanis te nem tudod hogy neki milyen lesz.
2012. jún. 2. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én írtam ki azt a kérdést, amit említettél. Miért kéne idegeskedni feleslegesen, ha úgysem lehet elkerülni. Egyébként sem visel meg mindenkit a menstruáció.
2012. jún. 2. 15:04
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem is olyan mint neked de nem a fájdalomra hanem a kellemetlenségekre gondolok pl.hogy nem tud bemenni a medencébe nyáron.
2012. jún. 2. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem azert tulzasba sem kell esni. kellemetlen az igaz, de megis termeszetes dolog. valaki pl meg sem erzi, van aki meg szenved par napot, szoval ez is teljesen egyenfuggo. de emlekszem mikor nekem megjott a verzesen kivul semmi fajdalmam nem volt evekig, es az osztalytarsaimnak sem, tehat nem volt szornyu dolog.inkabb azt kell mondani, hogy ez termeszetes velejaroja a serdulesnek, es bizony neha lehet kellemetlen de tul lehet elni. ha azzal kezded hogy huu ez nagyon szornyu es fajdalmas dolog akkor mar eleve felni fog szerencsetlen kisany
2012. jún. 2. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, mert abban az 5-7 napban belehal ha nem megy medencébe...és ez csak 1 nyári probléma, ettől nem lesz eget rengetően hú de nagy életromboló. Amúgy meg van aki bemegy tamponnal, még 15 évesen is.
2012. jún. 2. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Már aki hazudik...

Bár nem válaszoltam arra a kérdésre, nem is láttam, nekem pl az elsőtől fogva rettenetesen fájt. 11 évesen jött meg először, azóta felkelni nem bírok az ágyból első két napon.

Nem mindenkinek megy könnyen, sajnos. Összetenném a két kezem, ha csak annyi lenne a gondom, hogy nem tudok bemenni a medencébe pancsikolni. Vannak ilyen magamfajták is.

19L

2012. jún. 3. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
43%

Tampont csak a legszükségesebb esetben használj, mert az a vér, amit nem tud felszívni, csak pang a hüvelyedben, és emiatt elszaporodnak a baktériumok, és fertőzéseket okozhatnak.

Kényelem vagy egészség? Neked kell eldöntened, de tudd, mi forog kockán....

2012. jún. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!