Borzos Kutya kérdése:
A barátommal már egy fél éve szexelünk. Gyógyszert szeretnék szedni, de a cuccal nem tudom mit kell csinálni az aktus végén!?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 15:24
1/3 anonim válasza:
Minden alkalommal befőttes üvegbe kell gyűjteni és kitenni a polcra dísznek, mégis mi mást?
2/3 anonim válasza:
Milyen cuccal?? Mert ha gyógyszert használtok akkor a barátod gondolom benned élvez el, szóval majd ,,kifolyik2 belőled.
3/3 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy miután együtt vagyunk, felveszem a bugyim, hogy ami kifolyik oda menjen, várok egy picit, hogy ne rontsam el a pillanatot és utána azonnal megyek a mosdóba, wc papírral vagy nedves törlőkendővel megtörölgetem magam, vagy ha van időd, alulról lezuhanyzol! Tényleg nem valami kényelmes mikor folydogál és a bugyid tele lesz vele! És ez beszokott jönni!ezt tudom neked tanácsolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!