Mit tudok csinálni vele vagy kenni rá?
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor hagyd abba szakítsd meg (hogy megjöjjön). Ez idő alatt ne használj tampont, hanem betétet, és saját magától elmúlik. Szerintem a vér ph-ja elrendezi az oda nem illő bacikat gombákat. (persze a napi tisztálkodás legyen meg) Én egy időben nagyon sokszor jártam nőgyógyhoz (ott szedtem össze valami gombát a nem éppen steril eszközeikkel) és egyszer erre lettem figyelmes, azóta többször bejött és semmi bajom sincs :)
Másrészről azt olvastam - bár nem próbáltam - hogy elméletileg natúr joghurtot kell alkalmazni (külső részekre)
Lábgombánál meg meleg ecetes vízbe kell heti 3x áztatni...esetleg kipróbálhatnád a hígított ecetet is...
Vagy szoktak lenni dm-ben, rossmannban hüvelyöblítő eszközök... amúgy jut eszembe ott noncs dm meg hasonló? mert abba is lehetne kapni pl. canastent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!